Așadar, nu am fost surprinși să aflăm că mantra personală a stelei este să ne gândim la ceea ce căutăm cu toții: „Echilibru”. „Mantra mea este, în realitate, este mantra mamei mele cu copiii mei, îmi amintește de echilibru, ceea ce îmi dă o pauză”, spune Philipps, al cărui nou show de târguri de noapte, Busy Tonight, va avea premiera pe E!

Așadar, nu am fost surprinși să aflăm că mantra personală a stelei este să ne gândim la ceea ce căutăm cu toții: „Echilibru”. „Mantra mea este, în realitate, este mantra mamei mele cu copiii mei, îmi amintește de echilibru, ceea ce îmi dă o pauză”, spune Philipps, al cărui nou show de târguri de noapte, Busy Tonight, va avea premiera pe E!

Am observat că atunci când abia am mâncat, nu puteam să țin pasul cu restul clasei, iar acest lucru m-a încurajat să fac alegeri alimentare mai sănătoase și să îmi revin pofta de mâncare. RELATAT: Cum să-ți spui dacă ești un psihopat, de la o femeie care s-a căsătorit cu aparent, un antrenament de grup îți poate face asta.

Potrivit psihologului clinic, Kevin Gilliland, doctor, este frecvent ca femeile care sunt sau au fost în situații stresante să apeleze la fitness-ul grupului și este un lucru pe care îl recomandă pacienților săi. „Trebuie să avem locuri și interacțiuni despre viața„ normală ”, în care simțim libertatea de a râde, de a fi provocați într-o activitate și de a vorbi despre lucruri cotidiene”, explică el. „O clasă de fitness de grup este un loc minunat pentru a face asta. Împingeți-vă fizic și mental și cereți-vă altor persoane să vă încurajeze și să provoace ceea ce puteți face: Acestea sunt valoroase dincolo de clasă.

Exercițiul de grup ajută, de asemenea, la problemele de izolare, pe care le avem deseori atunci când trecem prin momente dificile. ” În aceste zile, particip la diferite tipuri de antrenamente de grup, de la Pilates până la clasa de box, yep, spin. Nu mai am nevoie de un antrenament pentru a mă ridica din pat, dar totuși mă ajută să fac față unei situații stresante, mă face să mă simt ca făcând parte dintr-o comunitate și m-a conectat cu oameni care au devenit unii dintre cei mai apropiați și dragi prieteni.

Îmi voi aminti mereu cea mai mare descoperire post-relație: mergeam cu bicicleta în al doilea rând, încercând să țin pasul cu toată lumea, când un prieten de lângă mine mi-a atins mâna. În acel moment, am găsit cumva puterea de a continua – și mi-am dat seama că am puterea de a continua vindecarea și în viața reală.

RELATED: 10 semne ar putea fi narcisist Sophie Turner spune că dieta extremă a făcut-o să-și piardă perioada pentru un an – Cum se întâmplă asta? Am cerut unui ob-gyn să ne explice.

De Samantha Lauriello 21 mai 2019 Reclamă Salvează Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Sophie Turner’s Ga Eu, cu personajul Thrones, Sansa Stark, am depășit o mulțime de provocări de-a lungul celor opt sezoane ale emisiunii (gândește-te că este orfan, deținut prizonier, torturat regulat și multe altele).https://harmoniqhealth.com Dar în afara ecranului, Turner se lupta cu propriile lupte, inclusiv o luptă cu imaginea corpului.

Într-un interviu recent cu „The Sunday Times”, Turner a spus că a jucat în GoT ca adolescentă, în timpul „anilor cei mai penibili, inconfortabili, nesiguri”, a avut un efect grav asupra sănătății sale mentale și fizice. De fapt, a ajuns într-un punct în care dieta ei era atât de restrânsă, încât și-a pierdut perioada, o afecțiune numită amenoree.

RELATED: 12 lucruri pe care fiecare femeie ar trebui să le știe despre perioda ei, Turner, care avea 13 ani când a început să lucreze la GoT și acum are 23 de ani, a declarat postului: „Deodată, metabolismul tuturor încetinește la 17, 18 și apoi este documentat. Pielea mea și tot. Oamenii care comentează asta.

Eram prea conștient de corpul meu la o vârstă fragedă. Și doar mi-a preluat mintea, era tot ce aș gândi. Contorizarea caloriilor, totul: „O, mănânc doar nuci azi”. În cele din urmă, a căutat ajutor la vârsta de 19 ani. „Am încetat să mai am perioada mea de un an – atunci am decis să fac terapie”, a spus ea.

Dar cum se întâmplă exact acest lucru și poate juca un rol extrem de important? De ce femeile își pierd perioadele Lipsa a trei sau mai multe perioade menstruale la rând se numește amenoree, potrivit Clinicii Mayo.

Există două tipuri de amenoree: amenoreea primară, când o tânără nu are niciodată o perioadă în primul rând și amenoreea secundară, când o femeie are o perioadă care încetează să mai fie regulată, ceea ce pare să fi fost cazul pentru Turner. Christine Greves, MD, ob-gineană la centrul de obstetrică și ginecologie din Orlando Health din Florida, spune sănătății că un motiv pentru care o femeie ar putea pierde perioada poate fi amenoreea hipotalamică – o afecțiune în care hipotalamusul (o regiune a creierului). ) nu produce suficient hormon care eliberează gonadotropină (GnRH).

Aceasta poate fi cauzată de o deficiență nutrițională, o scădere în greutate extremă sau de stres sau de un exercițiu prea mare, explică ea. RELATATE: Modul în care se schimbă perioada ta în timpul anilor 20, 30 și 40 de ani GnRH reglează hormonii care ne fac să menstruăm, Dr.

Greves spune, deci, atunci când nivelurile acestui hormon sunt scăzute, începe un efect de domino – cauzând o scădere a altor hormoni, inclusiv estrogen, progesteron și testosteron. Dacă corpul tău crede că ar putea muri de foame, explică ea, începe să prioritizeze supraviețuirea și nu procrearea, care este menstruația. „Dacă sunteți stresați sau nu obțineți suficienți nutrienți – dacă vă gândiți la vremuri vechi, dacă sunteți în război, etc., nu este un moment în care resursele sunt abundente”, spune ea. „Deci, probabil că nu este cel mai bun moment pentru a avea un copil.” Ce să faci despre asta Oricine și-a pierdut perioada trebuie să vorbească cu un medic pentru a stabili cauza, Dr.

Spune Greves. Pe lângă problema evidentă – amenoreea poate provoca infertilitate dacă o femeie încearcă să rămână însărcinată – pierderea unei perioade poate fi asociată cu alte riscuri pentru sănătate, cum ar fi osteoporoza, potrivit Universității din Rochester Medical Center. Dacă amenoreea are legătură cu dieta, este important să lucrați cu un medic nutriționist, precum și cu un medic, pentru a vă pune la dispoziție un plan de alimentație care funcționează pentru dvs.

După ce consumați în mod regulat suficiente calorii și nutrienți echilibrați – cum ar fi legume, fructe, cereale integrale, proteine ​​și lactate – perioada dvs. ar trebui să reia. RELATATE: 10 condiții care ar putea fi încurcate cu perioada dvs. Nu există un număr stabilit de calorii sau raporturi dintre alimentele diferite pe care o femeie ar trebui să le consume pentru a avea un ciclu menstrual sănătos.

Sportivii competitivi și femeile care exercită mai mult decât media, vor trebui să ia mai multe calorii, de exemplu, în timp ce cei care sunt mai puțin activi vor avea nevoie de mai puține. Acesta este motivul pentru care este esențial să lucrezi cu un medic nutriționist sau medic pentru a-ți determina nevoile, spune Dr.

Greves. „Încercați să vă asigurați că veți obține nutrienți adecvați”, recomandă ea, „și încercați să găsiți modalități sănătoase de a vă gestiona stresul.” Turner a spus că terapia a ajutat-o ​​să se refacă, la fel ca și acum soțul ei, Joe Jonas. Cei doi s-au cunoscut atunci când avea 20 de ani și încă era „foarte rău psihic”, a spus ea pentru The Sunday Times. „El a fost ca„ Nu pot fi cu tine până nu te iubești pe tine, nu pot vedea că mă iubești mai mult decât te iubești pe tine însuți ”, a spus Turner. „A fost ceva, el făcând asta.

Cred că într-un fel mi-a salvat viața. ” RELATATE: 6 lucruri pe care perioada dvs. le poate revela despre sănătatea dvs. 6 moduri de a adăuga mai multe legume la dieta dvs. Oamenii care mănâncă mai multe alimente vegetale decât produsele de origine animală pot scădea riscul de a muri de boli cardiace sau accident vascular cerebral. Și nu trebuie să deveniți vegetarieni pentru a o face.

Urmăriți videoclipul cu șase moduri ușoare de a vă crește consumul de legume fără a vă schimba dieta obișnuită. 04 mai 2016 Reclamă Salvare Pin Elipsă FB Mai multe Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text Print Runner cu Autism Grace cea mai recentă copertă a alergării pentru femei Revista demonstrează încă o dată că alergătorii nu sunt un grup de dimensiuni unice.

De Lindsey Murray 03 decembrie 2015 Reclamă Salvează Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Running Running / Instagram În această vară, revista Women’s Running a făcut titluri pentru decizia lor n să prezinte modelul de dimensiuni în plus, Erica Jean Schenk, pe coperta lor din august. Revista demonstrează încă o dată că alergătorii nu sunt un grup de dimensiuni unice, făcând din Kiley Lyall, un alergător în vârstă de 24 de ani cu autism, vedeta lor de copertă ianuarie / februarie.

În calitate de maratonier de două ori care strânge bani pentru spitalul ei local și pentru Fundația Make-a-Wish, participarea lui Lyall a ieșit în evidență din peste 4.000 de înscrieri în concursul anual Runner Cover. Acum este primul alergător cu autism care apare pe coperta unei reviste naționale de fitness.

RELATED: Ghidul dvs. de a alerga la orice nivel, mama lui Lyath, Kathleen, a îndemnat-o pe fiica sa să participe la concurs, spunându-i oamenilor că speră că intrarea fiicei sale îi va inspira pe alții să alerge. “Kiley rulează de mulți ani acum, iar oamenii din afară continuă să-i spună cât de inspirațional este și cum îi motivează să vrea să alerge cu toate luptele prin care trece”, a spus ea. “Unul dintre prietenii mei a spus că acesta ar fi un lucru foarte fain pentru a intra, pentru că Kiley îi face să vrea să alerge. Dar nu am crezut niciodată că va veni ceva din asta.” În comunicarea ei, Lyall, care împreună cu autismul moderat trăiește cu epilepsie și paralizie cerebrală, a spus că alergarea a avut un impact imens asupra vieții sale. “[Este] literalmente m-a ajutat creierul să devină mai sănătos”, a spus ea pentru Running Running pentru femei. “Autismul meu nu mă mai ocupă de zilele mele … când alerg, ameliorează atâta stres pe creierul meu, permițându-mi să funcționez mult mai bine în majoritatea zilelor!” Împreună cu coperta, Lyall va primi un nou dulap de alergare și înscrieri la trei curse Rock ‘n’ Roll Marathon în 2016.

Felicitări, Lyall, că ați fost o inspirație pentru alergătorii de pretutindeni! RELATED: 15 sfaturi de rulare pe care trebuie să le cunoașteți ocupat Philipps împărtășește un singur mantra care o duce prin toate. Este un memento pe care l-am putea folosi cu toții.

21 august 2018 Reclamă Salvare Pin Elipsă FB Mai multe Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text Printează Oricine care urmărește Busy Philipps pe Instagram poate să ateste cât de inspirat de candidă este actrița despre realitățile vieții. Ea se deschide către 1,1 milioane de adepți ai ei despre orice, de la întrebările parentale până la atacuri de panică și ne arată că este bine, la fel ca și restul dintre noi.

Așadar, nu am fost surprinși să aflăm că mantra personală a stelei este să ne gândim la ceea ce căutăm cu toții: „Echilibru”. „Mantra mea este, în realitate, este mantra mamei mele cu copiii mei, îmi amintește de echilibru, ceea ce îmi dă o pauză”, spune Philipps, al cărui nou show de târguri de noapte, Busy Tonight, va avea premiera pe E! toamna asta. “Nu totul va fi super distractiv tot timpul.” Creșterea celor mici se poate simți cu siguranță ca o plimbare cu rollercoaster-ul. Un minut este toată bucuria – iar următorul, ești frustrat sau copleșit sau acoperit cu sos de paste sau toate. „Cred că atât de des ne putem balansa peste tot.

Doar amintiți-vă că este bine să mergeți într-un singur sens și puteți să mergeți înapoi pe celălalt drum ”, spune ea. RELATATE: Venus Williams, Shay Mitchell și alte celebrități dezvăluie mantrele pe care le spun ei de fiecare dată când se simt jos Philipps, care s-a asociat cu Tropicana Kids, consideră că memento-ul „echilibru” este de ajutor când vine vorba de gândirea și la mâncare. . „Îl purtăm în lucrurile pe care le mâncăm și în alegerile pe care le facem în cămară și în bucătăria noastră.” Nu există nicio întrebare că, atunci când vine vorba de a rămâne sănătos, fizic și mental, găsirea echilibrului este esențială.

De fapt, este posibil să nu existe un cuvânt mai bun de trăit. Simptomele de cancer colorectal pe care trebuie să le știți, chiar dacă sunteți tânăr și ratele de cancer rectal se ridică în Millennials și Generation X. De Kristin Canning 12 martie 2019 Salvați elipsisul Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare Ratele de cancer la colon și rect au scăzut la adulții mai în vârstă în ultimii ani, dar cercetătorii au descoperit o tendință alarmantă: Diagnosticele în milenii și generația X sunt în creștere, potrivit unei cercetări din 2017 publicate în Journal of the National Cancer Institute.

Cercetătorii de la American Cancer Society au analizat datele de la peste 490.000 de cazuri de cancer colorectal la persoane cu vârsta de 20 sau mai mari în perioada 1974 – 2013 și au descoperit că, comparativ cu persoanele născute în 1950, persoanele născute în 1990 au dublul riscului de cancer de colon și de patru ori riscul de cancer rectal. „Este extrem de rar ca o incidență a unei boli să crească mult”, spune Andrea Cercek, MD, medic oncolog gastrointestinal la Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Un studiu din 2019 confirmă în continuare că incidența cancerului colorectal este tot mai răspândită: numărul de persoane diagnosticate cu cancer de colon sub 50 de ani a crescut de la 10% în 2004 la 12,2% în 2015. Potrivit cercetării, care a fost publicat în revista American Cancer Society, Cancer, când pacienții mai tineri sunt diagnosticați, boala este mai probabil să fi avansat până la etapele trei sau patru.

Comments are closed.

Latest E.I Facebook Update

No recent Facebook posts to show

News & Events